Yummie!

Ibland slutar kollegor bland oss, av olika anledningar, och idag bjöd en av ”oss” på cupcakes eftersom hon gör som jag, flyttar till kärleken med stort K. Inte för att jag arbetar nära henne, men hon är en sån person man la märke till redan de första dagarna och på något sätt kommer det ändå vara en saknad!

Så, tack Emma för att jag fick arbeta ihop med dig, lycka till med den underbara kärleken, och du, TACK för de underbara cupcakes-en!

Emmas avskedsfika!

Sen kom jag på när jag tittade igenom telefonens bilder att jag faktiskt missat att lägga upp denna underbara bilden på den mysiga kossan som vi pratade med när vi var ute och gick med mamma och pappa på Hofsnäs. Sen att älsklingen min skrämde slag på en av kalvarna som låg och snarkade kanske var det roligaste eftersom kalvens min var helt klockren efteråt, men så klart hade vi ingen kamera redo! Så, håll tillgodo!

Muuuuuu

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.