Ytterligare en fest…

Och denna gången var det underbara Satu som passerade 30- årsstrecket! De hade lånat en underbart mysig stuga/lokal hos deras vänner Cilla och Gustaf och det var nog tur, det välbehövliga regnet passade på att komma lite lätt när vi anlände. Men, det slutade efter att det hade erbjudit marken lite fukt och grillmästaren Jonas fick grilla ifred!

Tack Jonas för den UUUUUNDERBARA maten!!!

Vi gav Satu en liten bonuspresent, hon fick ju annars Malmö- resan från oss, och det var ett halsband, ett halsband som jag var supernervös för att hon inte skulle gilla, men, det gick tack och lov hem! Underbart!!! Om ni är nyfikna kan ni i alla fall se vad märket Finn Feeling har att erbjuda. Tror min älskade farmor har ett halsband sedan många år tillbaka och nu har de hittat tillbaka! Det går att se en liten skymt av halsbandet på kortet nedan:

En glad, älskad, vän och lilla jag!

Sen kunde vi inte låta bli att ta kort på oss själva, tyvärr lite skakigt, men det får gå, tycker bilden i sig är underbar! Puss på dig min älskade älskling!!!

Me & my honey!

Och sen, lilla jag, ensam och glader!

Smile!

Och jag kan inte låta bli denna bild heller, fick hjälp av Satu att få brons- färg på och under ögonen och sen fixade jag fransarna själv och jag kan inte sluta titta på mina ögon! *ler*

Fina ögon!

och så klart, en sista bild på födelsedagsbarnet och jag… Vet dock inte vad Per gjorde så att det blev blå färg, men, bilden är bra, då får komma upp här! Tack återigen Satu och Jonas för en underbart mysig fest och tack Cilla och Gustaf för att vi fick komma och se hur fint ni har det på er gård!!!

Happy times!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Ytterligare en fest…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.