Wii

Och ja, det kan man verkligen säga!!!

I fredags fick vi lite smått spel och åkte till en affär som säljer just Wii! Men, vi lyckades hålla oss från att installera det till igår eftermiddag och oj vad jag fastnade! Per sa till slut att nej, nu får det nog vara nog. Då hade jag mer eller mindre testat alla olika varianter av spel på de tre spel- skivor vi har… Och dessutom svettat mig igenom träningsprogrammet på Fitness Plus… Att det kan vara så jobbigt att dra i lite gummiband och springa på stället och slå på en påhittad säck… Kunde ALDRIG ana det!

Sen att jag vaknade i morse och kände träningsvärken gör inte saken sämre! Så idag åkte vi tillbaka till affären och köpte en kontroll till så vi kan spela mot varandra älsklingen och jag! Ska lämna tillbaka ett spel imorgon bara sen är vi nog klara för denna gången… Får nog åka till Ullared och köpa roliga tillbehör sen, och kanske en till Balance Board om vi ska träna ihop.

Snart hägrar en ny arbetsvecka och redan nu längtar jag till nästa helg för att få ta det lugnt igen, hoppas hitta suget på att baka lite igen och då blir det självklart bröd! Rågkakorna som jag brukar göra och sen vill jag även testa grekiskt lantbröd som Leila har recept på i en av sina böcker. Gjorde pizzadeg som fanns i samma bok och mumma vad gott det var! Rimbobullar också kanske… Om vi får plats med det i frysen vill säga, det blir några stycken när man väl gör det.

Vi var på resebyrån igår också, men, priserna för mars 2012 har självklart inte släppts ännu så det är bara att sätta igång och spara så vi har när det väl går att boka… Tråkigt att inte kunna planera redan nu tycker jag 🙁

Näpp, lägga på lite stärkande lack på naglarna och sen drömma mig bort i en av Anna Janssons böcker är det som hägrar nu! Ta hand om varandra, älska varandra och låt denne veta detta!!!!

En del av det vi har hemma nu!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *