What a day

Vilken dag…

Sitta inne hela dagen kan vara ok om man när man slutar kl 18 kommer ut till tropisk hetta! Mamma mia vilken värme! Mulet och regnet hade kommit och gått två eller tre gånger tidigare på dagen och därför trodde jag aldrig att det var så varmt ute!

Skulle tränat men känner att med varje helg uppbokad fram till sista helgen på semestern så behöver jag inte stressa till gymmet just idag, orkar inte, känner inte för det och har därför bara tagit det lugnt och kopplat av vilket jag behöver mest!

Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska ha på mig på lille Felix dop, vill ju vara fin de få tillfällen man får ta på sig klänning utan att se FÖR uppklädd ut… På jobbet skulle nog de flesta fråga om jag verkligen mår bra om jag kom i de klänningar jag har i garderoben haha!

H&M.se

Sen har man X antal skor som alla passar till alla tre klänningarna, det gör inte saken direkt bättre… Haha! Men jag älskar alla sakerna men har inte riktigt kunnat använda allt ännu…

Många kör mustaschkampanjen nu, många sambos kör med mustasch… Per skulle nog kunna göra det, om det inte hade varit för hans jobb, lite synd då jag hade kunnat tänka mig se honom i mustasch, för någon dag i alla fall… Hahah!!!

Nepp, nu ska jag fortsätta slappa och njuta av vädret som vår älskade moder natur bjuder på just nu!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

6 reaktioner till “What a day”

  1. Men lilla gumman lösmustachen var väl inte till dopet heller.
    Och jag kan INTE tänka mig honom i mustach lika lite som att tänka sig pappa utan.
    Tycker också den blommiga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *