Vilken torsdag

Har sovit som en stock nästan hela natten… vaknade någon gång av att det ösregnade ute… Låg och förberedde mig för att ta gummistövlarna och regnjackan men när jag väl vaknade var det mycket bättre väder och det blev de vanliga skorna.

Väl på jobbet ringde det på rejält… och det lugnade inte ner sig på hela dagen och vi avslutade arbetsdagen med mängder av strömavbrott i skåneland… Åskan ställde till det för väldigt många av våra kunder och jag är glad att jag inte befann mig där!

En kund jag fick i örat var dock för söt, hon hade fått ett avtalsförslag från oss och hade frågor om detta. I slutet av samtalet hade hon bestämt sig för vilket avtal hon önskade och frågade då: Jag är ju ensamstående, då behöver jag bara skicka in ett av avtalen va? Så underbart! Våra kunder får ju alltid två papper eftersom en är kundens kopia! Men hon fick svar på sin fråga och var tack och lov nöjd och glad när vi avslutade samtalet. Sånt gillar vi!

Ikväll är det slapp som gäller men jag måste berätta vad jag kom hem till igår! Såg att Pers cykel stod kvar i cykelrummet och ok, han kan ju ha gått till jobbet om det kanske regnade eller något. Men när jag skulle låsa upp extralåset gick det inte, för det var inte låst… Hmm… Var han dessutom stressad och glömde låsa det? Öppnar dörren och möts av:

Notera att servetterna är vikta som hjärtan!!!

Han hade tagit ledigt utan att berätta det och hade mat redo när jag kom hem, oxfilé med potatismos och karljohansvampssås! GUD VAD DET ÄR GOTT! Lite bubbelvin till det också och kvällen var perfekt! Tänk vad lite som behövs för att få mig salig! hihihi Tack älsklingen min!!!

Hoppas ni har en bra kväll!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Vilken torsdag”

  1. Har redan mailat en länk till Johan på detta inlägg haha 🙂
    Är servetterna köpta så eller har din fästman ansträngt sig så dant för att göra så fint? Sjutton miljoner plus i kanten till honom i så fall!!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *