Vi blir inte hundvakter :(

Stackars Satu är sjuk och nu är deras plan att åka till Stockholm den helgen som vi får besök 🙁 Kan det bli mer fel? JAG hade sett fram emot att ha Sara här samtidigt som Per har varit LIIIITE avig men ändå inte sa nej till det men han blev nog också lite smått besviken. Men, vi får se hur vi fyller dagarna istället. Funderar på att åka till Peugeot imorgon och kolla vad de skulle ge för min bil som inbytes mot en ny, Per spelar match och sen ska vi väl bara mysa. Köpa thaimat på kvällen har vi bestämt i alla fall… MUMS! Ska väl försöka fästa alla ändar också på koftan så det är gjort när vi åker till Borås och mamma ska hjälpa mig med att sy ihop den och även visa mig hur jag gör kragen,

Garnet har tyvärr inte fortfarande kommit till affären så jag kan inte börja med min nya tröja eller med mössan! Men men, den som väntar på något gott…

Men mina två koftor kom idag! Och båda sitter helt underbart! En kortare lite tunnare och en lång som man kan ha till leggins vid idébrist 😉

Nepp… Krya på dig Satu så du blir bra snart, Julia, njut av värmen, Linda, hoppas du får kanon imorgon i Örebro!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *