Varm torsdag

Älskar denna värme, älskar solen! Det är hur underbart som helst!!! Snälla snälla solen, stanna hela helgen!!!

Dagarna som gått har på något sätt faktiskt bara passerat… Vet inte varför men det är ganska skönt faktiskt. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde i måndags, den ni! Jag med mitt i normala fall perfekta minne! Men i tisdags hade vi preliminärbokat fotning med Satu men vädret var verkligen inte på vår sida så vi kikade bara ut någon timma och drack lite te/kaffe innan vi begav oss hemåt igen för att laga mat och duscha.

Igår hittade solen och värmen hit och gud så skönt! Eller njae… Det var problem med signalerna så tåget var försenat och dessutom hade tåget precis innan blivit inställt, så vi var dubbelt så många på tåget i värmen som är… När jag klev av i Linköping rann det bokstavligen på ryggen. Men, vi hade bestämt oss för att gå ut och gå, sagt och gjort, ut kom vi, dock inte alls så långt som var tänkt eftersom jag drog på mig skoskav.. SKIT! Och idag har det blivit värre, så nu har jag två praktblåsor som innehåller vatten på hälarna… Vet verkligen inte vad jag ska ha för skor imorgon eftersom jag inte har några utan häl…

Idag gick tågen som de skulle så vi har hunnit med att köpa en fläkt hem så luften rör på sig i vår älskade bastu till lägenhet och sen tog vi vägen förbi Ikano. Jag hade sett jättesöta toppar på Kapp Ahl men när jag väl var där var de bara att glömma. Strosade vidare till MQ och kom ut ca 1000 kr fattigare… hihi!

Men snart, snart ska de överblivna pengarna föras över till sparkontot, Satu och jag ska bara shoppa smink först, både för kommande 50- talsfest och som jag i fortsättningen även kan använda till vardags… Mineralsmink är något jag velat testa jättelänge, mest för att se om min hud mår bättre av det. Så vi får se var vi hamnar.

Just nu vill jag bara ha helg, längtar faktiskt enormt mycket till dopet på söndag. Det ska bli både roligt och mysigt att träffa småttingarna igen och även familjen, som då självklart inkluderar mammas kusin och barn och barnbarn, sysslingarna som vi kallar varandra, även ibland kusiner… Hmm.. Insåg precis att jag/vi umgås mer med dem än mina faktiska kusiner. Tre av dem bor i Umeå så det är allt annat än konstigt, men två har jag ju faktiskt i Borås… Men jaja, så kan livet vara ibland! Mia, säg till om du behöver hjälp!

Här har ni söta Satu, på hörlurarnas framsida, fint frontat på NetOnNet

Självklart är fotot på förpackningen by Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *