Vad har jag gjort?????

Mamma mia, kan någon sätta tvångströja på mig??? VAD HAR JAG GJORT????? Och nej, inget allvarligt, men mamma!!! Bokade precis in mig för ett bodycombatpass på lördag kl 10:30… HALLÅ???? Jag har inte rört en fena i takt med musik på flera år och då kör jag fullt ös medvetslös på ett bodycombatpass??? Hahaha!! Jaja, jag bad fd kollegan som också ska dit att torka upp mig från golvet efter passet för det är troligen vad som kommer krävas! Hahahahahahaha!!!

Vi har i alla fall varit och tränat styrka idag, jag ökade vikten på alla maskiner och visst tusan känns det nu och visst tusan känns det MYCKET mer än tidigare! *skönt*

Vi har också efter att jag slutade hunnit med att handla, vara på systembolaget och baka kladdkaka… den ni!!! Klockan är iofs 22 nu och jag brukar vara på väg mot sängen men jag måste nog varva ner lite till innan jag tar sikte där åt…

Och imorgon är det äntligen fredag och nästa vecka är troligen en kort vecka även för mig. Jag går nämligen på beredskap och om det blir ett större strömavbrott får jag mycket troligt jobba, men vi håller väl tummarna för att Per och jag får fira påsk ihop va? Även om pengarna skulle sitta väldigt fint om det nu skulle bli att jag får jobba!

Nähä, nu ska nedvarvningen börja och jag ska fundera på om jag ska gå på passet eller ej på lördag! See you!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Vad har jag gjort?????”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *