Vad händer?

Ja, vad händer? Med er? Där ute? Här är det som jag skrev tidigare, dött… Jag känner mig i alla fall död… Är så trött! Kom hem lite väl varm eftersom jag hade regnjackan på mig som jag verkligen behövde i morse TILL jobbet, skulle byta om men hamnade på sängen och höll på att somna! Klockan var då inte ens 18!!! Dagen har varit hysterisk och det fanns verkligen inget slut på kön idag… Jag förstår att bland annat Cici behövde semester efter de veckor de hade när jag hade semester för nu har jag suttit i det i 6 arbetsdagar.

Hur tidigt kan man med att gå och lägga sig? Och, om jag går och lägger mig tidigt, hur tidigt inatt kommer jag då vakna? Vilka frågor jag har va? hahah! Men vad skriver man inte för att hålla sig vaken?

Nu är det inte bara jag som beställt kläder förresten, Per hittade lite i katalogen igår så varför inte, hösten verkar verkligen vara på G så då är det bara att passa på.

Men, nu längtar jag tillbaka till värmen, till solen och till lediga mysiga dagar!

Jag är inte så missnöjd som jag ser ut!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Vad händer?”

  1. Jag lider med dig. Nu förstår du kanske varför jag gnällde som jag gjorde när du hade semester??

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.