Urk

Mina förbannade skuldror… jag blir galen! Jag vet inte vad problemet är men ont gör det. Brosk eller bråsk eller hur det nu stavas eller om det är muskelknutor, I don´t know! Men ont gör det. Emellanåt förlorar jag även känsel i händerna och delar av armarna så någon gång hamnar något i kläm… Massör? Sjukgymnast? Jag har verkligen ingen aning om vart jag ska vända mig 🙁 Ett massageställe som jag fått tips om är på andra sidan stan och jag kan ju inte ta mig dit hur som helst och åker jag direkt efter jobbet så kommer jag till fots så nej. Tips någon?

Vi hoppade träningen av denna anledningen och Per var så söt att han städat allt så jag bara behövde damma när jag kom hem och det var ungefär vad jag klarade av. Hoppas att den troliga träningsvärk jag har i skuldrorna har lugnat ner sig till imorgon så jag efter jobbet bara går hem och hämtar Per och sen åker vi till gymmet för att därefter åka och handla för att sen sussa väldigt sött och skönt innan vi får lilla Sara på besök! Om nu Satu blir frisk. Stackarn ligger tydligen sjuker nämligen.

På jobbet har vi faktiskt haft mysigt idag, eller ja, faktiskt, det är inget ovanligt men stämningen varierar ju självklart. Igår till exempel hade jag nada lust att jobba, eller iofs göra någonting över huvudtaget, men idag hade detta återvänt och jag trivdes över att vara på jobbet.

Så, inför helgen, BLI FRISK SATU! Ni övriga, ta hand om er och njut av varandra, och njut av solen om den visar sig!

Njut av söta Sara nedan!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Urk”

 1. Jobbigt med ont.
  Det är inte brosk dock utan muskelknutor.
  Jag tror inte träning gör saken sämre, snarare tvärt om. Ganska nyttigt att göra rörelsen fullt ut och få lite blod i de igentäppta musklerna.
  Kolla massörer i stan, den jag tipsade om sist var ju sådär, men det måste ju finnas fler.
  Ha en skön Fredag !
  // Jonte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *