URK!

Vill inte vill inte vill inte vill verkligen INTE erkänna att det är söndag redan! JAG VILL INTE! Det känns som att helgen bara försvann, jag känner mig inte direkt utvilad trots att min fredag var lugn och skön, trots att jag vaknade av mig själv igår, eller ja, fick lite hjälp av älsklingen och solen som tålmodigt lyste mig rakt i plytet men ändå. Bakade bröd innan vårt helgbesök kom från Norrtälje och när vi väl satt på ”buskisen” sa jag till Per att sorry, men om du ser att jag somnar, snälla väck mig! Jag var helt slut men så mycket skratt som erbjöds, vem kunde somna?!?!?! SÅ HYSTERISKT ROLIGT var ”Virus i bataljonen”!!!

Idag vaknade jag nog först och ja, lika klarvaken denna gången och ändå har vi inte gjort något idag, nada, zipp, zero osv… SÅ TRÅKIGT! På något sätt känns det som att helgen knappt varit här och så är det faktiskt att om man inte gör något, även om man vill ta det lugnt, så försvinner helgen bara.

Jag vill titta på ny jacka, jag MÅSTE köpa nya jeans eftersom man snart ser vad jag har för mönster på trosorna och jag gå ut och gå, jag vill röra på mig… jag vill…. UUUUUUUUUUUUUTTTTTTTT!!!!!

Imorgon är det go dag igen, börjar jobba 11:15 och slutar 18 och är vädret inte allt för illa så funderar jag på att ut och gå då och sen är det ju träning på tisdag igen och vi får se om det blir roddmaskin eller vad det blir. Per verkar livrädd för den eftersom kommentaren var i morse: VET DU HUR JOBBIGT DET ÄR?!?!? *asgarv*

Vi har blivit bjudna på 60- årskalas också med 50-talstema och jag har hittat klänningen med stort K, så himla söt och så klockren och så jag tydligen hihiih!!! Så denna gången håller jag tummarna på att ingen annan har likadan klänning som jag råkade ut för på bröllopet förra året… Urk, får nog gardera upp mig med 5 till i bilen eller något.

Nähä hörrni, hoppas ni haft en underbar dag och just nu längtar jag enormt mycket till helgen 16-18 april då vi åker ner till Borås igen, då får jag/vi se lille Noel och hans underbara föräldrar Eleonor och Daniel, jag/vi får träffa Johanna och Daniel och även kanske Malin och Mathias samt Annalena och Daniel. Johanna ska sköta den kontakten hihih! Och Mia, om ni inte är upptagna så kikar vi gärna förbi er också och hälsar på både Felix, Fabian, dig och Jonah och självklart Pixie och Hollie!

Ta hand om varandra!

En lördagsfika med underbaraste Satu "alltid redo med kameran" Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “URK!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.