Trött tisdag

Men humöret ändå mer uppåt än vad jag trodde! Solen utanför gör att man går runt och ler hela tiden! Nu vill jag bara att våren ska komma och den får gärna göra det med buller och bång! Årets första tussilago har förresten skådats enligt aftonbladet. I STOCKHOLM!!! Hallå, jag är inte däruppe! Jag vill ha hit våren och det nu!

Har jobbat till 18 både igår och idag och idag jobbade Heléne med mig och visade hur jag skulle virka mössan och det går så mycket bättre när man vet hur man ska göra! Tack gumman!!!

Skulle ha tränat idag men Per jobbade bara till 18 och för att han skulle slippa gå hem och tillbaka till jobbet sa vi först att vi skulle ut och gå, MEN, matlådor skulle tillagas och ja, det blir promenix imorgon istället! På torsdag lutar det åt styrketräning men jag hoppas jag mår bättre än vad jag gör idag. Trött som s****’an, lite uppstötningar, men jag vet också att kommer jag inte iväg till träningen kommer det där resultet som jag längtar efter inte att komma någon gång.

Sen har vi nog kommit ett steg längre gällande bil och ja, i dagsläget blir det en ny brum-brum!!!! Men vi beställer nog först i början av april ändå.

Jaha, det var allt för idag faktiskt, ville bara uppdatera er lite!

Kramizar

Jag hade vårkänslor i fredags som ni kanske ser...

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Trött tisdag”

 1. Åhh jag tycker snösmältningen är så härlig.
  Tussilago och snödroppar borde vara här inom ett par veckor så då kan du krypa runt på knä med din nya kamera o fota fina vårbilder.
  Men det är nåt skumt med färgåtergivninhen på kameran.
  Topen ser snarare grön ut en svart.
  Får lämna in den för check 😉
  ha en bra dag.
  Kram Jonte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *