Trött men nöjd

Så mår jag efter träningen numera… Som jag får lov att svettas på träningen, det är sjukt! Tror inte det tog 20 minuter innan det droppade från pannan… Köpte linnen igår också och ett av dem använde jag så klart idag och åååhh vad skönt! Gult, lite längre och ja.. Bara jag slapp se mig själv i spegeln på träningen så skulle det vara kanon! hihi! En av instruktörerna frågade varför jag ställer mig längst bak och jag, ärlig som man är när man är helt slut, säger sanningen: Jag tränar gärna i grupp men låt mig slippa se mig själv! Och det är så det känns, ärligt talat, vem vill se sig själv svettas, göra konstiga miner och vara knallröd i nyllet?

By Satu Knape

 

På jobbet idag var det lite konstigt, har verkligen inte varit på humör för fem öre, lite jobbiga, eller nej, konstiga ärenden hade varenda kund också vilket kanske inte gjorde saken bättre… Vi hade konstant kö och jag kan bara tänka mig att det beror på att de inte fick ringa i fredags eller igår eftersom vi hade stängt. Men jag längtar ändå tillbaka, jag trivs med kollegorna även om jag saknar ett fåtal andra från Telia, vi fick lära oss nytt förra veckan vilket gör  mig smått panikslagen men samtidigt ser jag fram emot att lära mig det utan problem och kunna ge korrekta raka svar direkt till kunderna.

Imorgon är det onsdag hörrni, ONSDAG! Vad tusan hände med veckan? Hahaha! Det känns verkligen jättekonstigt och det blir inte mindre konstigt när jag är ledig på fredag… Tänk då vilken enormt lång vecka det blir nästa vecka! Eller nej förresten, är ju ledig den fredagen också… ok, då blev det lite lättare faktiskt… Jobba fyra, jobba tre, jobba fyra och sen full vecka igen.. Jag överlever!

Beställde klänning till Annalenas fest i sommar som har 50- talstema och om jag har tur kommer den med posten imorgon… Sen är det bara prova den och hitta fina skor till… Lutar åt enkla billiga tygskor, lite Grease- stuk över dem, om jag hittar några. Vi beställde skjortor till Per också så jag hoppas de är lika á la 50- tal som de ser ut på webben… Annars får vi nog beställa från samma sida som min klänning, de har bara såna kläder nämligen… Men man får betala för det också.

Jaha hörrni… Troligen är Per på ingång trots att han ska jobba till 23 då de inte har något att göra och troligen inte har resten av veckan, men vad tusan, mer älskling åt mig i sådana fall eftersom de börjar tidigare och slutar tidigare då… ME LOVE! Ta hand om er så ska jag gå och borsta gaddarna!

By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *