Torsdag och snart helg

eller vad säger ni? För helgen börjar ju nästan när man kliver upp på fredagen, i alla fall när det har passerat lunch! Men jag ska vara ärlig och säga att vad morgondagen har att erbjuda har jag inte den blekaste aning om! I två dagar nu har vi fått andas på jobbet och det har varit underbart, det var nog inte ett så dåligt drag av cheferna som alla trodde, men att det kunde göra en SÅ STOR SKILLNAD, kunde vi verkligen inte ana. Så det har varit några leenden från mina läppar under två dagar och det är underbart att kunna känna att man hinner le, och VILL le!

Fick Office 2008 tror jag det var till datorerna i natt också och mmm, även det kan man le åt! Fia och jag njuter av att kunna titta på H&M:s hemsida när det nu väl är lugnt, det kanske är tur att jag inte kan mitt inlogg utan har alla de uppgifterna här hemma, för Fia kan sitt och det blev tydligen shopping under dagen! hahaha!

Promenaderna går bra, förutom att jag får väldigt ont i mina yttre benhinnor och då framförallt på höger ben. Det spelar ingen roll hur långsamt/ fort jag går, det gör extremt ont oavsett. Däremot känner jag inte ett smack när jag kommit innanför dörren så än så länge behöver jag definitivt inte oroa mig för en operation på den sidan också, räcker med att fyra ärr finns på insidorna av smalbenen.

Börjar bli nervös inför morgondagen, jag ska få utbildning i att sälja försäkringar… det kan gå hur bra som helst eller käpprätt åt helvete, jag hade ju nada läshuvud och testet ska tydligen vara redan imorgon! 🙁

Jaha, nähä hörrni, nu ska jag ta en värktablett för ryggen och lägga mig och invänta John Blund och självklart mannen i mitt liv när han väl slutat arbeta!!!

By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Torsdag och snart helg”

 1. Hoppas testet gick bra 😀 Tror jag säkert, du har huvudet där det skall vara 🙂
  Har du provat andra skor? Kan göra väldigt stor skillnad..
  HA en finfin helg så ses vi snart hoppas jag! Kanske en middag i veckan ute på slätten?
  Kram

 2. Testet gick bra, 9/9!!! hihihi! Trodde dock att det skulle vara svårare men det var ju bra att det inte var det!
  Andra skor? har inte hittat några andra jag verkligen gillat… Eller jo, det finns ett par men har faktiskt inte testat dem, är inte redo att ens titta på prislappen hihih och sen vet jag inte vad jag kan ha dem till, kanske ska ta med mig dig så får du säga allt jag kan ha det till utan att se ut som ett mongo!
  Trevlig helg till dig också vännen även om halva nu har passerat 😉 Och hör av er så får vi se var vi befinner oss och vad klockan blivit! KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.