Tisdag

Hej på er denna underbara tisdagskväll! Vilken dag vi har haft!!! Klarblå himmel, frisk vårluft och dagen avslutades med pass nr 2 i Bodycombat! Åååhhhh vad jag just nu bara njuter i soffan! Tyvärr ligger Frölunda under mot LHC i sjunde och avgörande kvartsfinalen så vi har redan nu riktat in oss på att DIF får möta LHC i semi… Precis vad vi inte önskade men vad kan man göra? Inte mycket.

Jag vet att jag lovade er en bild på vårt underbart fina vårpyntade bord, men det får vänta någon dag till då jag återigen inte orkar ”mösa” mig från soffan till sovrummet för att hämta USB- kabeln. Men det är minst sagt en njutning att komma innanför dörren och se matsalsbordet, jag blir så glad av att se det! Men ni ska få se det, LOVAR, men jag lovar nu inte när istället.

I helgen kommer mamma och pappa upp, eller ja, på påskafton om allt går som det ska. Jag har ju beredskap men jag hoppas att vädret är på vår sida så jag får fira påsk med mina nära och kära.

Hoppas ni har haft en bra tisdag, på torsdag är det dags för bodycombat igen, OM jag nu inte får rycka in på beredksapen vill säga.

Kramizar

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

5 reaktioner till “Tisdag”

  1. Jag kan ställa upp och jobba dubbelt, för dig och mig! om vi blir inringda 🙂 haha snacka om pengakåt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *