Tiden bara rusar förbi! (Började på inlägget i onsdags, 2011-06-22)

Lite så känns det, helgen passerar och vips, nästa helg står helt plötsligt framför en och man kommer knappt ihåg vad man haft för sig de dagar som passerat sedan sist!

Men helt och hållet sviker inte minnet mig!

I söndags öste ju regnet ner och det enda vi skulle göra, tack och lov med tanke på just vädret kanske, var att titta på den lokal vi funderat på att boka inför bröllopsfesten. Sen att vi fick stå och vänta på att de som hade hyrt lokalen skulle städa klart och inte hade gjort det innan 12 som det står i avtalet, kanske var en annan sak. Vi ”valde” ju ändå att stå just ute i regnet i över en timma… bara för att i värdshuset som lokalen tillhör serverades det ju mat och där ville vi inte stå och se stressade ut! Men bokning blev det så nu kan man smått fundera på hur man ska göra den höst/vinter- mysig.

Per har jobbat kväll hela veckan men jag kom ut och gick i alla fall i måndags, skönt som tusan!!! I tisdags bar det av till Satu för lite spontanfotografering, det kröp i fingrarna på vännen min tydligen och funkar det med tiden och så så hjälper jag ju gärna till!

I onsdags var det besök på Salong Blå igen och hos Diana som gällde, färgen? Hallonröd! Jättefin!!!

Eftersom det har hänt för mycket nu i midsommar helgen för att jag ska lägga det i samma inlägg hoppas jag få tummen ur och ladda in bilderna i datorn och göra ett nytt inlägg redan ikväll.

By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.