Take a walk in my shoes

Eller inte! De vill jag ha helt och hållet för mig själv! Det blev som sagt inga stövlar igår men det blev ett par skor till Per och då såg mitt öga skorna, DE skorna som jag kände att de kan jag nog döda för att få ha i min ägo! haha!! Det är tyvärr inga skor jag kan använda nu, men bara snön och slasket försvinner så ska vi inte skiljas åt i första taget! Har använt mina joggingskor att gå i och även att ha till jobbet när jag behövt lite bättre skor med dämpning osv, och dessa får nu ersätta joggingskorna eftersom jag använder det paret på gymmet och vill inte behöva tvätta dem varje gång. Är supernöjd och dessutom kan jag köpa till en liten mackapär som jag lägger i sulan så räknar den steg och längd jag går, eller om det bara var längden… Jaja, något av det i alla fall! Den kopplar man då ihop med iPhonen och hihi, snacka om ”prylbög” men visst är det finurligt?

Så, vad säger ni? Får de godkänt? *asgarv* Ja, de syns verkligen men t.o.m Per tyckte de var bättre på foten än i hyllan och det borde säga en hel del! Så nu längtar jag VERKLIGEN efter våren! Första årstiden på året och ja, jag anser att vintern är den sista på året oavsett om den pågår över nyår! hihi!

Ha en riktigt skönt söndag, för min del hägrar fortfarande: Brödbak (det står och jäser just nu), dusch, tacomys och BingoLotto!

Nå, vad blir ert betyg? Mitt är MVG +

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Take a walk in my shoes”

  1. hihi ja jag var med när kärlek vid första ögonblicket upstod med dessa skor 🙂 Du komer vara så tjusig i sommar .)
    Ha en härlig kväll och hoppas ni vinner!
    Kram

  2. Japp, du var med! hihi! Och tjusig, jo, kanske, men mest av allt, inte ha ont i fötter eller ben! Och vi har varit bra nära att vinna men men, det saknas ju hela tiden en siffra! I veckan firar vi ett år gumman! Hoppas ni/du vinner också!

  3. Hmmm det är nå´t som är konstigt. Antingen är det nå´t fel på min skärme eller så är det nå´t annet, men jag tycker inte att de ser svarta ut ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *