Tack underbara kollegor!!!

Vad skulle man göra utan sina kollegor? Jag skulle ha mycket tråkigare på jobbet i alla fall det är en sak som är säkert!

Idag bjöds det på en underbart god cheesecake med hallon och smultron och jag samt en annan kollega som fyllde 50 år i fredags fick presenter och en av mina kollegor är lika smygförälskad som jag i kungahuset och framför allt då kommande kronprinsessbröllop så hon hade inte svårt att komma på vad hon skulle köpa som present från dem. Sen att det kanske var lite urplockat, ja, det kan man inte hjälpa men det jag fick är helt underbart! Har velat ha en länge och med detta mönstret är det verkligen en bonus! Den ska användas och jag ska njuta varje sekund!

Hoppas att ni har haft en bra dag och om den inte varit det att morgondagen blir SÅ mycket bättre!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *