Sunny saturday!

Vilken underbar dag detta har varit! Vilken underbar energi man får av solen! Åååååååhhhh det är så underbart! När jag vaknade i morse låg Per och lyssnade på P3 dokumentär och var överlycklig över att jag vaknade så han kunde få frukost i magen hihi, sötnosen! Så, det var frukost som gällde direkt när man klev upp och igår kom vi överens om att så fort som möjligt infinna oss på Tornby och Ikano- huset eftersom det var en del som skulle fixas och med tanke på vilken helg det är just nu, japp, lönehelg, så var det vid öppning som gällde! Så 10:05 klev vi innanför dörren och fixade följande: Skor till Per, nytt SIM- kort till min telefon, jeans till Per, jag tittade på skor, vi köpte boxar på Ikea ihop med skohorn och ramar, vi hämtade jeansen som blivit upplagda och sen traslade vi till Stadium och där blev det ett par vita tygskor till mig och en vit kofta, detta ska jag ha till klänningen på 50- talsfesten. Per köpte chinos och skor, även detta till festen, och sen två tröjor till vardags. Vidare till Siba där jag köpte en liten väska till telefonen för att ännu mer kunna skydda mot fukt osv och Per köpte högtalare till datorn så vi slipper slå på de stora varje gång vi vill ha lite musik i bakgrunden. Vi var hemma vid 12 tror jag! Det ni!

Sedan dess har vi tagit det lugnt, jag har fixat i ordning telefonen igen eftersom allt behövde göras om, bakat, ätit lunch OCH middag och tittat på SM- final nr 6 som slutade med att HV71 tog hem guldet! Me happy, Per not so happy eftersom han håller på DIF.

Resten av kvällen tänkte jag ägna åt ännu en dokumentär och koftan så den blir klar någon gång, men jag har en känsla av att mamma får hjälpa mig med andra halvan för jag har redan glömt av hur jag gjorde… hahah!!!

Ta hand om varandra och ja just det, vår älskade katt Bill fick somna in igår och nu hoppas jag han busar järnet med Hampus uppe hos mormor i himlen!

Dålig bild, men katten var oerhört älskad ändå!!! Saknar dig Bill, bissebus!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Sunny saturday!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *