Suck och mums

Hej hej!

Måndag, ja, hela dagen lång faktiskt… Och vad har då denna dagen haft att erbjuda? Långa köer på telefonen på förmiddagen, fyra av vår grupp i vårt rum var på plats, sedan blev det tre för att bli fem, men lugnt och skönt kan sammanfatta det. Sen att jag fick extra mail- tid, inte mig emot! Sol och moln har också haft en tendens att byta plats med varandra men gav oss solsken i alla fall när vi, jag, Cicci och hennes son Elliot, var på Färgaregården och åt lite fika. För min del blev det våffla igen och sen köpte Cicci en kanelbulle till mig! Tack Cicci! Tog som vanligt tåget hem och höll på att somna…

Och vad gör man inte när man kommer innanför dörren? Möts av en älskling liggandes över heeeeela sängen:

-Jag är så trött… Ja, säger jag då, vem är inte det? Och huvudvärk har man också så både Per och jag har fått ta tabletter… Nu ska jag försöka få i mig lite filmjölk, tror jag har blivit illamående av grädden på våfflan, tål det inte speciellt bra.

Imorgon är det matlagning som gäller, sen KANSKE att jag ska tvätta bilen och ge den lite wet-wax, eller om jag tar det på onsdag efter att jag träffat Lina och lilla Julia för, gissa vad, ytterligare en fika! hihih!!! Men, ska även hinna med att packa inför helgens kalas… jag som verkligen inte gillar kalas, allra mest avskyr jag dem för mig själv… Ja, jag vet, är alldeles felvänd på det sättet men jag gillar det inte… Men, jag får se det som en liten större fika 😉

Jaha, nä, ni får ha en fortsatt bra måndag!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.