Söndag

Och det är en söndag där jag vaknade upp med halsont och lite snuva… hallå, jag har inte tid att ha ont eller vara snuvig och jag har definitivt inte lust att vara det heller! VIK HÄDAN dumma förkylning!

Igår hjälpte vi en jobbarkompis till Per att flytta, vi var några stycken så det gick ganska fort men det försvinner  många timmar ändå faktiskt… Åkte hemifrån 10 och kom hem 15.30 ungefär… Efter det åkte vi till Satu och Jonas och grillade, grillade i snålblåst och mulet väder men det gick jättebra! Blev kanonmätt!!! Såg även på en skräckfilm och jag gillar inte detta egentligen men jag vet inte, blev nog lite besviken att den inte var mer otäck… Paranormal activity var det vi såg om någon är intresserad av att se den… Tyvärr skadades lilla Nisse under tiden att vi tittade, det var några vildkatter som gav sig på honom så han kom inhaltande och blev ompysslad av Satu lite innan han kom till ro. Håller tummarna att han kan stödja lite mer på tassen idag så han kan ut och busa med Sara igen.

Alldeles strax ska vi gå till garaget och tvätta bilen, vaxa den och även städa den invändigt! Den ser verkligen ”för täskig” ut som en del säger hihi! Sen får vi hoppas att vädret inte är alltför tråkigt när vi beger oss ner till Borås kommande fredag heller så det syns att vi faktiskt har gjort något med den också!

Ha en bra söndag kära vänner!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Söndag”

  1. Jag trodde också den skulle vara grymt otäck, men blev som du – besviken. Såg den i planet på väg till USA så det kanske tog bort en hel del av spänningen också i o försi 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *