Söndag

Vår senaste ängel, älskade Bill

Igår jobbade Per så jag passade på att köra ett pass bodycombat vid 10:30, skönt som tusan men oj vad det känns idag! Var ju ändå tre veckor sedan som jag gjorde det sist och uppehållet då självklart pga sjukdomarna som jag drog på mig och inte ville försvinna snabbt nog i mina ögon… *hihi* Väl hemma igen, lagom mör och trött, gjorde jag veckans ranson av brödbak så nu har vi för ytterligare en vecka, däremot vet jag inte hur jag ska göra till kommande helg eftersom vi åker till Borås då. Det blir nog att jag bakar redan på torsdagen eftersom vi är lediga då och Per kanske jobbar övertid även den dagen annars blir det på fredag då jag tagit ut ledighet.

Tog en liten tur med bilen när Per hade slutat och tog vägen ”förbi” Finspång och drack lite kaffe på vägen som vi hade med oss. Så nu har man sett lite av den staden också, inte mycket men lite 😉 Förstår inte Krizza hur du orkar åka buss den vägen varje morgon men vi får hålla tummarna att det snart är slut med det du! Däremot förstår jag att du inte kan hålla dig vaken när du åker där, det hade inte jag heller kunnat göra! Per somnade skönt på vägen hem sen, motorvägen är sövande kan vi nog ganska lätt konstatera.

Idag vaknade vi vid 8, lite pga att någon granne i huset fick för sig att hamra och spika vid den tiden, men det gjorde inte så mycket för vi hade bestämt att vi skulle äta frukost nere på stan vid 9- tiden och det blev det! Klassisk frukost med scones, juice och kaffe på Espresso House! Vi var först där och det var lugnt och skönt! På vägen hem igen såg vi att Pers däck på cykeln vajade aningen fram och tillbaka så vi fick ta ”vägen förbi” Tornby också och det var väl tur för så skulle det inte alls vara så de fick skruva åt lite skruvar här och där.

Nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen och avsluta den med tacos, det är ju SÅ gott! Och, sen är det bara tre dagar arbete innan fyra dagars ledighet. Borås hägrar till helgen, Borås med vårmarknad och de obligatoriska påsarna med nougat och fudge och det kan nog bli några munkar också hihihi. Sen ska vi försöka få tag på ett nystan garn till till koftan då det inte riktigt räckte till, två varv saknas det garn till vilket är lite irriterande! Men men… Och fika med Maria, en gammal kollega till mig, det ska bli jätteroligt att se henne igen då vi inte träffats sedan jag slutade på Telia.

Hoppas ni haft en underbar helg trots det aningen tråkiga vädret!

By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *