Sol ute, sol inne, sol i sinne?

Njae, inte riktigt va?

Eller ja, de två sista stämmer väl någorlunda men ute?? Hallå??? Det öser ju ner ute och har gjort de två senaste dagarna? jaja, vi ska till Borås så jag är inte förvånad, varför skulle man få gå på vårmarknad och äta munkar i solsken? Det har väl varit onödigt! hahah!!! Får hoppas att vädret är bättre nästa helg och helgen därefter istället. Nästa helg ska jag nämligen iväg på en liten gruppaktivitet och det är utomhus vi ska vara! Jag har inget emot regn, för jag har riktigt bra kläder och skor som klarar av det, men jag kan tänka mig att det är en del andra som urk, nej, men gud, mitt smink rinner, jag fryser, det är blött osv… Jag älskar att vara ute i regn, tror det har med min familj att göra, det sk ”Widenqvistvädret” är mysigt värre! Helgen efter det ska vi ju iväg, Per och jag, för min lilla överraskning och för tt inte bli TOTALT uttråkade är det bra om vädergudarna kan visa sig från en sida som inte innebär regn i alla fall.

Idag har jag bakat bröd igen och det luktar underbart i hela lägenheten, det är en fröjd att bara gå ut i trapphuset, stänga dörren, för att sedan gå in igen! Mmmmmm….

Det är riktigt skönt att bara vara hemma, och mer lär det bli, har hur många ATK- timmar som helst att ta ut och nu är sommarschemat redan klart så det man kan hoppas på är att det ringer lite och att man kan få gå hem tidigare de dagar det är soligt ute för att sedan i höst önska fler lediga dagar. Jag som hade problem förra året att hinna ta ut alla timmar jag fick, nu har jag 30 timmar utöver de jag hade då! hihi! Kan bli en skön höst 😀

Hoppas ni alla får en riktigt bra helg, trots vädret, för kom ihåg, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *