Snart i ett hem nära dig ;)

Japp, när jag kommer hem idag, har lagat mat och varit ute på min kommande obligatoriska promenad, beställs dessa underbara gummistövlar, eller skor, tolkningsfråga. Fodrade och allt vilket gör att lilla jag kan komma fram torr om fötterna i alla fall! Har jag tur får jag i mina sulor också så jag går rätt!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Snart i ett hem nära dig ;)”

  1. Visst gör de!??!?!?!?!?! Hoppas de ÄR lika sköna som de ser ut när de väl kommer också, Brandos hade tyvärr inte min storlek så jag testar ett annat företag, och jag orkar verkligen inte hålla på med retur osv… men, är de sköna men försmå så tar jag självklart en storlek större… Vill ha dem NU!!! hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.