Sjukstuga goes crazy!

Jaha… Då har vi första fallet av magsjuka i lilla familjen. Vaknade strax efter midnatt av ett fruktansvärt ljud och det var Per som körde rejäl buss på toaletten.  Fick efter den omgången sova drygt en timma eftersom man var hur pigg som helst efter det uppvaknandet och sen var det dags igen. Tror det gick två timmar efter det och japp, here we go again! Men den gången var det lindrigare tack och lov. I alla fall i mina ögon, det var ju inte jag som satt och hulkade upp inälvorna… När jag gick upp 05:30 var jag mer död än levande och funderade allvarligt på att sjukskriva mig, både av just anledningen trötthet och sen mådde jag lite illa också. Men illamående la sig strax efter att jag kom till jobbet men tröttheten har varit extrem hela dagen. Sen att jag dessutom har snuva, ont i halsen och ont i skallen har inte gjort saken bättre… Tror det var längesedan sen jag kände mig så ynklig. Vill verkligen bara ligga i sängen och bli frisk men med någon som är sjukare än mig är det bara att glömma.

Har redan nu lagt träningen på hyllan som jag tänkte genomföra imorgon, men nej, har fått lära mig att har jag ont i halsen får jag inte träna så det är bara att glömma. Har faktiskt inte bokat combat ännu på torsdag, får se om det finns platser kvar när jag slutar på jobbet och boka då istället om jag mår ok.

Har också varit iväg och skickat tillbaka klänningen för att få en mindre storlek och är det så att nästa också är för stor ska jag nog ta till nålen och tråden och lösa det på något sätt, för att lägga på mig är inte det alternativ som jag gillar mest… Eller så beställer jag en pinuppa- klänning och så får det bli som det blir.

Jag har hittat ett par skor som jag tror ska funka i alla fall, vad tror ni? Utan att veta vad det är för klänning vill säga…

Problemet är att jag vill ha svart eftersom jag kan använda dem till vardags också… Och… Klänningen är marinblå… 🙁 Skon ska tydligen finnas i denim- blå också men njae… Måste nog hitta den färgen och se i verkligheten först innan jag ens överväger det…

Jaha, där har ni min dag och vad den innehållt fram till nu. Hoppas ni har det bättre än vi har det i sjukstugan, men vi har varandra i alla fall! Kärlek!!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Sjukstuga goes crazy!”

  1. Snygga! men som du säger…blått å svart?! hihihi inte många som har samma åsikter där som du o jag men….kram

  2. Det är just det vännen… Svart och blått… Men det kan bli så också att jag köper dem ändå och sen ett par HELT andra till festen… VI får se! Ses på lördag!

  3. Om just den modellen hade funnits i rött hade jag inte tvekat… Men skon du länkade, den kommer jag nog inte använda några andra gånger tyvärr… Och visst, var inte speciellt dyra men de finns bara i 37 🙁 Annars hade jag ju kunnat använda dem om du kände för att plåta lite… hihi! Dina röda annars kanske? Eller hmm… Hur 50- tal är de?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *