Sjukstuga goes crazy nr III

Haha, ibland ska man nog inte säga för mycket alltså… Hade som plan att gå till jobbet idag då jag mådde betydligt mycket bättre igår kväll. Vaknade 04:46 i morse och kände mig konstig, jaja, inte mer med det, jag är väl hungrig tänkte jag. Pers alarm ringde 04:49 och gick upp och när han hade lämnat toaletten var det min tur, suck… Det värsta kom tack och lov den vanliga vägen men det blev lite galla också… Jag spyr hellre upp mat än bara galla för shit vad ont det gör i magen! Försökte äta lite fil strax efteråt, det var absolut inga problem att äta upp den men att behålla det tyckte nog magen var för jobbigt. Åt nog det lite för fort. Har sovit i omgångar sedan dess och ätit en relativt stor torr knäckemacka och druckti små klunkar vatten och wiiiiieeee det har jag fått behålla! Nu ligger/sitter jag och väntar på Per som ska komma hem med Coca Cola och Proviva blåbärsdryck som ska vara kanon för oroliga magar! Vill verkligen inte gå miste om allt roligt vi har planerat i helgen men självklart är det dem vi ska besöka som bestämmer.

När Per bara fått i sig lite smörgås bär det av mot Stockholm för hans del ihop med Jonte, de ska titta på första finalen mellan DIF och HV71 i Hovet… Jonte, du ska alltså till Hovet och inte Globen som du trodde 😉 Jag kommer sitta jättebra här hemma i soffan och hejja på bortalaget så på det sättet är det nog tur att jag inte har biljett för pojkarna hejar på hemmalaget 😀 Hoppas även få i mig den första varma maten också så nu vet ni hur min planerade kväll ser ut, sen om den blir sån, ja, det kan bara tiden utvisa.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Sjukstuga goes crazy nr III”

  1. Nej vilken otur att du också åkte på det. Vi tar helst inte emot besök på fredag (ska ju gå 48 timmar). Vi är lediga både lör-sön men förstår om ni inte hinner då. Hör av dig och krya på dig!
    Kramis

  2. Kika på din mobil så ser du nog min fråga gällande inlägget 😉 och ja, riktigt tråkigt att jag inte klarade mig, trodde jag skulle bli sjuk tidigare men men, gick nästan exakt 3 dygn från att Per insjuknade… Han hade dock mig som tog hand om honom… Jag sitter själver 😉 Men han förtjänar att få se hockeyn live så jag säger inget. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *