Sjukstuga goes crazy nr II

Jaha, då låg man här nu också då… Förkylningen gjorde sig lite FÖR påmind idag på jobbet… det är lugnt med snuvan, inte lika lugnt med nysningarna men huvudvärken höll på att ta död på mig idag. Inte alls som migrän men har ni någon gång haft känslan av att ögonlocken är kalla när ni blinkar? Det händer mig nästan varje gång jag är lite mer än bara förkyld. Så vid 13:30 tog jag mitt pick och pack och gick hem från jobbet. Tyvärr har telefonen min krånglat så jag fick ta en tur till telenor och tog även apoteket på vägen… Nässpray och huvudvärkstabletter! Kan man annat än älska det?!?!!? Så telefonen är nu inlämnad eftersom den helt plötsligt tappade nät och då blir telefonen minst sagt oanvändbar. Så nu har jag min gamla… Får se hur lång tid reparationen kan ta.

Per mår bättre idag tack och lov, dock har han ingen apitit så maten har det gått så där med, men jag ska nog få honom att äta snart… hihi!

Jag hoppas faktiskt att kunna gå till jobbet imorgon, jag gillar inte vara hemma sjuk, för man orkar ändå inte göra något så varför då vara hemma? hihi! Det är stor skillnad på att vara hemma sjuk och ta det lugnt eller vara ledig och vara hemma för att ta det lugnt… Men men…

Hihihhiiih!!! Ja, trots att det inte ser så ljust ut just nu är jag på ett bra humör… Solen skiner ju!!!

ta hand om er nu denna tisdag så ska jag försöka sluta ögonen lite så det slutar svida!

En underbar tidig solnedgång i stugan för hmm... ja... Några år sedan...

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Sjukstuga goes crazy nr II”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *