Sjukstuga goes crazt nr IV

Jaha alla nära och kära… Som ni förstår på rubriken så mår jag fortfarande inte bra… Planerade självklart att gå till jobbet idag men när jag skulle sminka mig så fanns bara ingen energi utan bara ett kraftigt illamående… Jaha, ok, jag gick upp lite tidigt så jag skiter i sminket och äter först då, kan vara så att jag behövde frukost ju! Så, fram med fil och müsli och spyr nästan av bara att se på det… Fick inte i mig frukosten innan 8 ungefär och då hade jag redan lagt idéen på att jobba på hyllan, pratat med Previa som vi sjukanmäler oss till och pratade med en jättesöt sköterska som absolut tyckte jag skulle vara hemma om jag inte ens får i mig frukost och för att besöka vårdcentralen för ”felsökning”. Så ja, jag lydde henne och 9:30 befann jag mig på vårdcentralen… jag och 40 till kändes det som. Min parkeringstid gick ut 11:30, kom in till läkaren på besök nr 1 10:45 ungefär… Ok, han tog blodtryck, klämde lite på magen, lyssnade på hjärta och lungor och bad mig gå till labbet för provtagning och där kan man säga att de är snabba. Tror jag satt 30 sekunder innan jag fick sätta mig bakom skynket och dra upp ärmen. Knappt en minut senare var jag därifrån och fick sitta ned igen för att invänta resultaten… Och som jag misstänkte… Inget fel på något, jag mår bara FRUKTANSVÄRT ILLA!!! Satte mig i bilen 11:32… Den ni!!!

Så resterande dagen har jag inte gjort något förutom att äta LIIIIIIIIIITE mat i omgångar, lyssnat på senaste P3 Dokumentär och sovit… Måste fundera ut hur jag ska ta mig upp, sminka mig, få i mig mat, ta mig till stationen, sitta på tåget i 30 minuter, ta mig från stationen till jobbet, jobba till 16:30, ta mig från jobbet till stationen, sitta på tåget 30 minuter och därefter ta mig hem från stationen utan att spy, somna eller göra något annat som varken jag eller någon annan vill veta av.

Snart börjar final nr 3 av 7 och då är det självlart att jag ska titta, men innan dess ska jag försöka komma igång med koftan igen så jag kan använda den nu när vårvärmen kommer… Eller ja, värme och värme, i morse när Per gick hemifrån var det +-0…

Ta hand om varandra!!!

Jag fixad och klar inför Eleonor och Daniels bröllop 2008.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *