Saknar dig Hampus

Jaha, så var dagen D här… För tre år sedan somnade min älskade Hampus in och fick göra mormor och Jan sällskap i himlen. Vet inte vad det finns att skriva förutom att jag saknar honom något enormt emellanåt och tårarna bara rinner ner för mina kinder (precis som nu). Jag vet att han har det bättre där han och det är väl den enda trösten.

Hoppas ni har haft en bra dag och att även ni har fått njuta av solen på eftermiddagen och kvällen.

Min älskade ängel!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Saknar dig Hampus”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.