Riktigt slapp dag

Eller, är den det när man går upp innan 8? Jo, det kan vi nog konstatera eftersom vi faktiskt inte vaknade pga väckarklockan eller liknande. Per var hungrig, som vanligt, och för att slippa äta själv var det bara att ta sig ur sängen och göra honom sällskap framför Nyhetsmorgon som numera sänder från kl 7.58 på lördagar och söndagar istället för 8.58 som de gjorde tidigare 😉 Vilket faktiskt är kanon för då slipper man titta på barnprogram i en timma!

När frukosten väl var intagen satte jag igång med ”säsongens” första brödbak, och med facit i hand trodde jag inte Per skulle bli så besviken! Gjorde rågkakor hela våren och eftersom surdeg tar några dagar så blev det det även denna gången, men Per trodde självklart att det var grekiskt lantbröd jag skulle göra eftersom jag pratat så om det! Så under tiden degen jäste begav sig älsklingen min ner på stan och träffade en kompis för att fota lite så, det var bara för mig att ta mig i kragen och ta på mig träningskläderna eftersom jag fuskade med detta igår! I torsdags hade jag en ”wii- ålder” på 60 år, idag 27!!! DEN NI!!! Hahahah! Och jag glömde så klart ta kort på det som bevis men hittade upp det sen så nu har jag det på kort! Men åter till brödet. Älsklingen kom hem vid 12 tiden och var självklart hungrig, stövlar in i köket och uttrycker, va, var det SÅNT bröd du bakade???? Besvikelsen lyste ur ögonen och hela kroppshållningen visade besvikelse! Så, kommande helg får jag nog fixa det där grekiska lantbrödet 😉

I övrigt har vi inte gjort ett smack… Jag har läst mer bok, Per har spelat lite WoW och vi har ätit lite. Just nu regnar det utanför fönstret och himmeln är magiskt rosa, nu kommer de underbara kvällarna med magiska solnedgångar! Kanske ska sätta en stol framför fönstret för att få njuta och tänka på nära och kära lite. Det dröjer i alla fall en månad innan en resa är tänkt och då till Borås, 11 september har vi nu lite försiktigt börjat att sikta på, hur låter det?

Hoppas ni har haft en bra lördag, nu ska jag börja ladda för kräftorna vi ska äta till lunch imorgon, tyvärr turkiska men jag har inget eget vatten att fiska i så då får det bli lite ”utlänningar” 😉

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *