Projekt ”färga skor”

Nu har jag fått arslet ur vagnen rent ut sagt! Skor till sommarens bröllop är nu klara, och jag blev nöjd! Har haft mina vita sidenskor kvar och råkar älska dem! Perfekt höjd på klack och lagom spetsiga. Trotjänare på bröllop kan man säga och varför då inte låta dem fortsätta vara det även om de är ”fuktskadade”?

Var idag på Miltons Konstnärshandel och träffade ägarinnan och även den underbart slöe och fina goldenhanen Milton. Fick instruktion om applikation, rätt färg som jag önskade och en ”dutt” att applicera färgen med. 51 kr!!!! FEMTIOEN KRONOR!!!! Ingenting för ett par ”nya” skor!!!

Kom hem , invaderade köksbänken och satte igång.

Dagg- skadad originalfärg och den nya färgen 😀

Med facit i hand är jag supernöjd! Jag kan fortsätta använda mina favvo- finskor och jag gillar den djupa blå färgen som det blev till slut! Hoppas att jag lyckats att  fästa färgen så den sitter kvar men kanske ska gardera med att ta med färgen ner till Falkenberg i juli till vännens bröllop hahaha… Är nog inte bra om skorna helt plötsligt blir ljusblå på små fläckar *asg*

Här är i alla fal slutresultatet:

Färdiga!!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

6 reaktioner till “Projekt ”färga skor””

  1. Blev ju kanoners!! =) som ”nya” 😉 kanske t om mer användbara än till bröllop =)

  2. Kommer kunna ha dem till sååå mkt nu så jag är överlycklig att det blev bra, men till bröllop, det blir det!!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.