Onsdag

Underbara Satu har självklart tagit denna bild!

 

Och chefen var snäll mot hela vår underbara grupp på jobbet. Mums vad gott det var med buffé på en china- restaurang!

Annars har dagen varit bra, idag jobbade jag 7:45-16:30 men fick sluta kl 16 och kommer göra detsamma imorgon för att på fredag jobba 7:45-16:30. Längtar redan till helgen och nu är det klart, jag kör bil till festen på lördag och det innebär att jag är nykter! Och nej, det är inget pyre i magen jag vill bara kunna åka hem när jag känner för det och slippa vara beroende av någon annan, även om vi stannar kvar så länge alla andra gör det.

Åkte och handlade lite dricka efter jobbet och jag gillar att det finns alternativ på systemet som är alkoholfria, lite roligare att komma med de varianterna än en spriteflaska, så det blev ett mousserande alkoholfritt vin, persika smakar det. Drack detta i somras när Jonas fyllde år och det var verkligen toppengott! Vi får se om det är lika gott vintertid. Sen blev det något vin också men det har jag inte testat innan så det ska bli intressant på lördag. Vi står även för ”snacksen” till knytfesten som det blir och ja… Haha,85 kr lösgodis, vad säger ni om den? Sen blev det tre påsar chips, två olika dipper och självklart salta pinnar för den som är lite mer medveten om vad den äter… Öhhh.. Man kan vara det OCH helt galen i just salta pinnar så mitt hopp är att de förblir mina 😉

Jag vill åka till Borås och gosa med bebisar nu! Eleonor och Daniel som blev stolta, lyckliga, föräldrar till lille Noel 29 januari och Mia och Jonah som får ett litet syskon till Fabian i mars… 15 mars är det planerat men jag blir inte förvånad om det blir barn nummer 3 den 14 mars istället, samma som pappa min och Per! Den ni! Men självklart är huvudsaken att bebbe och mamma mår bra! Jag/vi håller tummarna för dig Mia!

Nähä, nu ska jag ägna mig åt SVTPlay och curlingen samtidigt som det är störtlopp på tv:n… Vad säger ni om att jag samtidigt planerar att sticka?

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Onsdag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *