Om någon missat det… MÅNDAG

Hihi, visst är det en helt UUNNDDEERRBBAARR veckodag? Njae, inte direkt, men men, det är bara att gilla läget! Idag åkte jag tåget till jobbet och det är skönt, så oerhört skönt! I alla fall vid den tiden jag åkte idag. 8:10 har de flesta redan tagit sig till skola och arbete så tåget är lugnt, tyst och det är en njutning att åka! Imorgon lär det inte vara lika lugnt eftersom alla som börjar kl 08:00 åker med tåget som går 06:48. Nu har vädret ändrats lite också så det ska bli intressant om jag ska till bussen eller stationen… Idag är dessutom all lokaltrafik inställt pga halt väglag så jag vet inte ens om expressbussen går, men men, i första hand vill jag ju ta tåget så. Och sen detta med vädret, idag skulle nog gummistövlar varit att rekommendera men det är ännu lite kallt för det men vi får se.

Underbara Satu har gjort klart lite fler foton och ja, hihi, detta är nog mer likt mig än de tidigare, även om jag känner igen mig VÄLDIGT väl på alla bilder. Eller vad säger ni?

By Satu Knape

Imorgon är det träning som gäller igen, me and the crosstrainer säger jag bara! Haha! Per vet jag inte riktigt vad han ska ta för sig men med tanke på att hans födelsedagspresent INTE blev joggingskor ska han nog inte heller springa eftersom han får ont i benhinnorna om det då så jag hoppas på sällskap av honom på en crosstrainer bredvid! Vill absolut inte träna själv igen för tusan gubbar vad tråkigt det är!

Fick ett samtal från försäkringstjejen idag och hon gjorde min dag! Vi får ett litet förskott av pengarna då hon ska åka på semester och hinner inte ta hand om allt innan hon åker så vi får en del av summan nu!! Wiiee, äntligen kan min underbara älskling få en ny ring!!! LOVE IT! Mina nya dator blir betald och dessutom hoppas vi hitta en helt ok ny kamera med hjälp av Satu så vi kan föreviga allt och alla som vi älskar! Nu har larmet aktiverats så nu hoppas vi att sakerna ska få vara kvar i vår ägo också.

Nepp, nu ska jag nog ta det lite lugnt, ladda för morgondagen och hoppas att tjejerna från garnaffären ringer onsdag eller torsdag så jag får något att göra på kvällarna nu när OS är slut 😉

Kramizar på er från älsklingen och mig!

Fika med underbara Satu Knape, som självklart även denna gången är BAKOM kameran!

Ps. jonte, bilderna blir ju avhuggna!!! HJÄLP!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

3 reaktioner till “Om någon missat det… MÅNDAG”

  1. Ja, våren är hjärtligt välkommen nu och jag antar att du vill det minst lika mycket! Är inte avis på dig när du ska ut med syskonvagnen och två hundar i detta väglag och väder! ta hand om dig Mia, ser fram emot bebbe-gos i april, om vi lyckas komma ner när ni kan vill säga 😉

  2. du bär brunt det är därför det känns mer som du 😉 SKämt åsido, ljuset på bilderna är mkt hårdare så mkt mer karaktärsdrag syns automatiskt 🙂 Du är så fin så 🙂
    Förresten så firar vi ettårsdag på torsdag, vill ni hitt apå nått?
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *