Nytt projekt

Min premiärfotning med Satu!

Ja, jag ska inom en snar framtid starta ett nytt projekt, en ny tröja ska stickas! Och den har jag vilda planer för! Den vildaste är nog något jag kanske inte kan hålla, men målet är att ha klart den innan vintern kommer! Nästa vinter alltså! hahaha!! Koftan jag alldeles strax är klar med har jag nog hållt på med sedan jag våren 07, TROR jag… Är inte helt säker faktiskt men jag tror det. Idag kikade jag på garn till OS- mössan som alla vill ha, jag vill också ha en, dock inte alls i de färgerna. Och då kikade jag lite på vad som fanns att göra med det garn som är till mössan och hittade den mest underbarar tröjan med luva! Det är lätt slätstickning och ribbstickning vid mudden och sen luvan då. Ska försöka fixa allt på lördag! Wiiiiieeee!!!

Sen skrev Satu att hon hade shoppat nytt smink idag och jisses vad jag blev sugen! Jag vill verkligen lära mig sminka mig och utnyttja alla roliga färger som finns och utan att se ut som värsta slampan… Förstå mig rätt nu, man kan använda färger och se snygg ut men inte översminkad kanske är ett bättre ordval. Så vännen, hojta så följer jag med! Sen ska jag till frisören på lördag och jag ska nog styra upp det lite så att det blir mer bob igen.

Imorgon är det träning igen och nu styrketräning. Hoppas att knät inte reagerar av mina knäböj för då vet jag att det är löpningen som är problemet. Och då är det bygga bygga bygga muskler som gäller.

Vet inte vad vi ska göra i helgen annars… Börjar bli lite rastlös faktiskt samtidigt som jag faktiskt inte orkar få arslet ur vagnen och ta mig någonstans. Älskar att vara hemma, eller i alla fall ha närheten till hemmet. Kanske kom efter inbrottet, jag vet inte, men det känns jobbigt att det ska sätta så stor prägel på allt… Men nu kom i alla fall papper från Securitas och larmet är nu igång!!! UNDERBART! Nu ska man komma ihåg det bara när man kommer hem och inte bara traskar rakt in för då börjar det tjuta så in i bänken!

Hoppas alla har haft en bra lill- lördag, jag hoppas mina kommande dagar blir lugnare för dagen idag har varit hysterisk…

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *