Ny weekend!

Nu jäklar, nu ska vi ta hand om bara varandra!!! Ny weekend ska bokas hos familjen Åström, ägare till Dufweholms herrgård bland annat, vi var ju där i maj och älskade det! Visst, det är allt annat än gratis men den avkopplingen och den ompysslingen man får är guld värd! Nu blir det Södertuna Slott eller Gripsholms Värdshus… Tror det lutar åt slottet för värdshuset ligger mitt i Mariefred och jag vill nog vara lite mer ute i naturen.  Hoppas att det är lika kanon som Dufweholms för guuuud vad jag älskade stället!!! God mat, trevlig personal och uuuuunderbar natur!

Så, ikväll, när Marikas ögon går i kors av trötthet ska vi kika på det och eventuellt boka. Det ska ju regna idag så promenad är nog ganska uteslutet, det var jobbigt att få med älsklingen redan igår på lite "träning" och då sken ändå solen! Den ni! Måste få arslet ur vagnen också och testa mina knän igen med knäskydden, kläderna sitter inte riktigt som jag önskar att de ska göra så då krävs det att man gör något åt det, eller hur? *ler*

Vad som händer i helgen är väl inte riktigt bestämt ännu, vilket är skönt, men vi ska i alla fall gå ut och äta på fredag kväll, kina- eller thaimat… Fördelen med kinamat är att det är buffé, annars är jag riktigt sugen på thai- maten!

Är ni nyfikna på herrgården, slottet och värdshuset, se länken nedan, för vill ni fly verkligheten lite så är det värt varenda öre!

http://www.kulturparlor.se/index.aspx

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *