Nu kommer ni tycka jag är heeeelt galen

Men jag fick paket igår från H&M som jag inte hann hämta ut igår men idag, idag så hann jag allt! Och jag var väldigt osäker på vad som tusan gubbar fanns i påsen. Visste att jag hade beställt från höstkatalogen redan i våras men det skulle levereras i mitten alt slutet av augusti så vad var nu detta??

Men det var faktiskt höstkläderna som kom, och, man måste ju prova allt för att veta om det passar… Så, på med mössan och sen av med den och på med stickade tröjor och av med tröjan osv… I denna värmen!!! Men, nu är det gjort och favoriten är utan tvekan den randiga tröjan, så go och skön!!! OCH SNYGG!!!

ÄLSKAR den randiga L.O.G.G.- tröjan!!!!

Snart bär det av mot biblioteket där jag ska möta upp Lina och lilla Julia för promenad, ska bli jätteskönt att röra på fläsket lite, nu måste det verkligen vända, hatar att se ut så här!!! Funderar på en riktig urrensare så att kroppen kommer igång, men för att det ska gå krävs en resa till Borås och det är ju inte inplanerat… ja, vi får väl se var det bär hän!

Trevlig kväll alla!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Nu kommer ni tycka jag är heeeelt galen”

  1. Det är ju underbart med höstkläder, när det är rätt årstid! Varma, gosiga och murriga färger! Och utrensare… Vet inte vad du menar haha… Däremot behöver jag en byrå till! *asgarv*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *