Nöjd med mig själv!

Idag hade jag uppföljning med min chef för 2009 och vad komma skall 2010 och jag kan inte säga att jag inte är stolt över mig själv för om det är något jag är så är det just det! Men sen gillar jag mitt jobb, jag gillar mina kollegor och gör man det är det lätt!

Sen att jag tog mig till gymmet idag utan Per, ja, det gjorde inte saken sämre! Han fick erbjudande om att spela lite innebandy ikväll och kände att det var roligare än att gå eller springa på löpbandet och jag förstår honom. Så, efter att först skrivit att jag skulle hem direkt efter jobbet istället och laga kommande lunch osv så ändrade jag mig strax innan jag gick av tåget och skickade ett nytt sms och det ångrar jag inte för en enda sekund! Svetten rann och benen var stumma men det är faktiskt så det ska vara, eller hur?

Imorgon ska hela gruppen på jobbet gå och äta lunch ihop! Lite komiskt nog har datorn gjort exakt likadana scheman till alla utom en i gruppen, men det fixa snälla chefen och nu får vi traska en liten bit till en chinarestaurang och äta buffé! Den ni!!! MUMS en vanlig onsdag, eller vad är det man säger, ”lill- lördag”? *ler*

Jag hoppas verkligen att jag ska komma på hur jag gör bilder mindre så att jag kan variera lite men tills dess får ni klara er med de bilder jag kan ta med iPhonen.

Kramar på er alla!

Nisse myser hemma i köket<3

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Nöjd med mig själv!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.