Mysig dag

Dagen började verkligen skit, av lite olika anledningar… En anledning var att regnet öste ner utanför, men humöret blev genast lite bättre när jag kom på att jag faktiskt skulle gå äta våffla/våfflor med Cicci på jobbet! Vi bestämde oss för fika redan förra sommaren men av lite olika anledningar sköts det upp osv och sen kom vintern och då är man så trött ändå så nu tog vi tag i saken och japp, Våffelmakeriet fick besök av oss direkt efter jobbet idag! Tänkte först köpt två våfflor direkt med efter lite övervägande ville jag ju självklart ha en nygräddad våffla och sa att jag kommer tillbaka och beställer nr 2 istället, och tur var väl det, orkade inte mer än den enda som jag fick! hahah! STOR var bara förnamnet, inte övedrivet men större än vad man har för storlek hemma… Kanske att jag hade fått i mig en halv till men inte en hel! Bilden nedan är en sån våffla Cicci och jag fick i oss var sin av!

Sen att vädret hade blivit betydligt bättre under dagen gör inte saken sämre! Solen lyser och jag ser fram emot imorgon och ännu mer till kommande helg! Jag längtar ihjäl mig!!! hihihi Förhoppningsvis hittar jag en ny bikini som jag bara älskar på fredag, så jag känner mig snygg igen!

Näpp, nu ska jag bara njuta av vad solen och kvällen har att erbjuda! Love Life!

Traditionell Våffla från Våffelmakeriet, Norrköping

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *