Mysfilmm

Som ni kanske har märkt har jag bakat en hel del på sista tiden. Det är ungefär det jag känner att jag klarar av då jag känner mig lite osäker i matlagning med kryddning osv. Men idag när Per satt och spelade lite tittade jag på en film jag velat se sedan den kom ut i höstas/vintras 2009 och det är Julia & Julie! En helt underbar film och jag myste hela tiden jag såg den!!! Jag förstår frustrationen hos Julie när det inte fungerar, jag förstår hennes tankar att fly till matlagningen när t.ex. jobbet är extra kämpigt och jag förstår att det enda man vill är att ens älskling ska avguda det man gjort! Hihi!!

Så du/ni som vill mysa lite, se filmen! Rekommenderas STARKT!

Ikväll ska älsklingen och jag äta thaimat, YUMMIE! Bokade bort på Thai coconut istället för att ta med det hem som vi hade planerat. Roligare och mysigare att sitta på stället hoppas vi. Sen får vi se om det blir promenix eller bil ner, det får tiden utvisa, om en timme ska vi vara där  i alla fall.

Var ute och gick tidigare idag, tyvärr inte riktigt så långt som jag ville men underlaget är fortfarande inte det bästa och då jag troligen gick och spända mig för att inte ramla känder jag av mitt knä lite men inte alls så illa som på träningen. Vi promenixade lite runt Stångån/Kinda Kanal och sen vidare till stan. Försökte hitta en stekspade i metall eftersom den i plast smälter när jag steker pannkakor.. men nej, de var för breda och för korta mot vad jag önskade… Får fortsätta leta, kanske internet kan erbjuda något. Men, sen har jag på något sätt missfärgat min vita baströja och även min älsklingströja som är vit med svarta ränder så jag drog med Per till Gränden och MQ och hittade nästan likadana tröjor, eller ja, den vita är exakt likadan, men den randiga är lite annorlunda. Men, Sisters ligger precis bredvid och vips, två randiga tröjor till, en blå med vita ränder och en vit med gröna ränder… ME LOVE!

Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte, men snart måste jag verkligen byta om… Är inte ok att gå i myskläder enligt mig själv.

Kramizar i skymningen!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *