Mycket klagande just nu…

Men ärligt, man kan inte skriva bra saker på kommando, sorry, men det är kört! Jag vet däremot inte varför jag mår som jag gör och det är väl frustrerande om något!

Kom igår att tänka på att på tisdag om en vecka, 10 augusti, är det 3 år sedan min bebbe, min älskling, min djävul, mitt allt fick somna in. Det gör fortfarande så fruktansvärt ont så fort jag tänker på det och tyvärr är det nog på något sätt en ensamhetskänsla, av att ingen behöver mig, som får mig att må som jag gör…

Jobb-situationen gör inte saken bättre. Att komma hem till i mina ögon världens underbaraste älskling, sambo och fästman och inte orka ens göra lunch till kommande dag gör mig maktlös, visst, jag kan stå där och le men det enda jag vill göra är att gråta, lägga mig i hans famn och bara gråta. I det läget är det skönt att han förstår och så länge jag låter honom spela, WoW, så verkar han lycklig i alla fall och som vi skrattade i helgen, ja, haha, det var underbart och visst mår man så mycket bättre av att skratta!  Önskar jag kunde skratta hela dagarna! hihih!

Fick mail idag från den ridskola jag har haft lite kontakt med och fick veta att det skulle börja v 33, men insåg, nej, jag har andra, mer, eller ja, kanske inte livsviktiga saker, men andra saker jag prioriterar mer, än att faktiskt rida inne i ett ridhus för att lära mig hoppa och rida dressyr. Jag vill rida för avkoppling och njutningen av att komma ut i skogen och då får jag lägga det längre ner på prioriteringslistan när jag inte ens får en bra känsla i magen.

Bokade dock idag två biljetter till en kvalmatch i Norrköping för basket- damlandslaget, då ska vi träffa Åsa, en kompis till mig sedan ”basket- tiden” och det ska bli så roligt! Åsa hälsade på i januari eller februari efter att jag hade flyttat upp hit men då var Per på party med kollegorna så hon fick aldrig träffa honom men nu så!

Fick även tummen ur att boka tid för oss båda till tandläkaren och det är verkligen på tiden, hoppas att vi får bra bemötande bara, det behövs när det gäller tandläkare 😉

Cici, jag tänker på dig och hoppas verkligen inte att det blir mer allvarligt än vad det är nu!!! Vill att du kommer tillbaka till jobbet och inte mår sämre än när vi träffades senast!!!

Heléne, ser fram emot september och att du får vara på jobbet lite mer, saknar dig de fyra timmarna jag måste arbeta utan mitt lugn mitt emot, du betyder mer än du tror för mig!

Nähä, nu börjar klockan närma sig 21, Wii- träningen är avklarad för idag och visst känns det! Hoppas att jag känner lite träningsvärk imorgon också för då ger det resultat, och eftersom klockan nu är 21 är jag mer eller mindre redo för sängen, får jag försöka locka med mig sötnosen med vad jag nu har att erbjuda!

Sussa sött och så ska jag göra detsamma och vad säger ni, imorgon är första dagen på resten av mitt liv, eller hur!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Mycket klagande just nu…”

  1. Tack vännen. Du är för go. Känner dessvärre ingen bättring ännu kroppsligt men var och tog prover idag och ska även göra det på fredag. Det är dessa som kan tala om om det är bättre eller i alla fall går mot det bättre. Har tel tid med läkaren på fredag kl 13 och efter det vet jag om det går mot rätt håll eller vad. Får även då veta om jag får åka till Norrland eller ej på söndag, han skulle ge besked då.
    Längtar lite smått till jobbet också…..ja, jag vet jag är knäpp men sån är jag.

    Kramar till dig.

  2. Man kan inte vara glad jämt… Men det suger ju verkligen när man hör att det fortfarande är mycket att göra på jobbet 🙁 Man hinner ju inte få tillbaka energin när det ringer på så mycket hela tiden.. Varm kram till dig och som Tiger hade sagt: Upp med morrhåren!

  3. Det har lugnat ner sig nu Carro så både igår och idag har det varit humant och till och med lugnt på morgonen så det är bara hoppas att det faktiskt håller i sig! Njut nu resten av semestern!!!! Och Tiger är bäst, går inte att komma undan 😉

  4. Oavsett om det blir Norrland eller ej hoppas jag att det går åt rätt håll i alla fall för det är huvudsaken!!! Och det är ok att du längtar till jobbet, jag är ju där 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *