Me and my feets

Fick ett förslag från en kollega igår när vi satt och pratade om jag och mina sargade fötter… Skoskav på alla möjliga tänkbara ställen är inte optimalt när man inte kan använda sandaler då det snöar utanför och framför allt är det inte skönt att gå ut och gå i rask takt i sandaler, men då kom det, det jag trodde jag skulle fått höra från någon annan först

eller i alla fall kommit på tanken själv: CROCS!

Ja, varför inte egentligen… Det slutar nog med ett par svarta just för att jag ska ut och gå i dem men om jag fick välja färg med hjärtat hade det blivit dessa:

CROCS

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.