Mamma mia!

Vilken dag! Seriöst? japp… Det har ringt konstant på jobbet och den administrativa tiden som var inlagd under ca tre timmar på mitt schema blev 0 minuter… NOLL!!! Är det konstigt att man är lite väck i skallen?

Tillråga på allt hjälper Jonte mig med den fina sidan, twitter mm… Och när jag säger att jag inte har något mailprogram på datorn, ja… Då ”hör” man en suck på msn… haha, du är för go!

Per sitter och spelar, fine, då får jag se Let´s Dance!

Imorgon ska här inhandlas köksvåg, mortel, födelsedagskort och liten present till Lena som fyller år på måndag, hoppas det hinner fram i tid bara. Ska komplettera lite inför matlagningen också… Glömde ungefär det som krävs för att chilimarinera kycklingen… Chilimarinaden alltså! Suck! Men då kanske Per kan få en riktig semla denna helgen och visst låter det som en bra uppladdning inför innebandymatchen? Sen ska vi mysa med Satu och Jonte och bara må riktigt riktigt bra och bli riktigt riktigt tjock! Meze på väg och töjbara kläder är nog ett måste har jag förstått!

Nepp… Nu ska jag mysa vidare, välkomna förresten ni som ”hittat” hit!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

3 reaktioner till “Mamma mia!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *