Love is in the air

Jag har i alla fall inte kunnat låta bli bröllopet som idag ägde rum i England! Telefonen streamade för fullt på jobbet och tack och lov anlände söta Kate till kyrkan under min lunch och de sa även ja till varandra under den tiden!

Men varför ett ”förmiddagsbröllop”? Den förklaring jag hörde under tiden jag kunde lyssna var att William ”bara” är second in line, alltså nummer två i tronföljden efter Prins Charles. Men hallå?!?!? Vill man inte lägga pengar på en så stor händelse ändå eller varför höll man inne med pompa och ståt de flesta brudpar vill ha men oftast bara kan önska sig?

Klänningen var OTROLIGT söt och Kate var verkligen som en prinsessa i den. Däremot var min första reaktion att den var en kopia av ”Marias” i ”Sound of Music” men när det hade gått några minuter kom den modellen till minnet och njae… Men däremot var hon lika strålande som Maria i filmen. All lycka och välgång önskar jag härmed William & Catherine, Hertig och Hertginna av Cambridge.

Men samtidigt får man inte glömma vårt egna brudpar som närmar sig ”bomullsbröllop” med snart 1 år som gifta. Viktoria var bländande vacker igår och idag, hmm, ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker om själv materialet i klänningen men hon är förbannat snygg vår kronprinsessa och Daniel, stilig som vanligt!

Jag skulle nog kunna DÖDA för att få gå på ett kungligt bröllop, men hmm… Om jag har problem med vad jag ska ha på mig till mina vänners bröllop vill jag inte ens veta vad jag skulle ha då! Men bara tanken av att få drömma bort i långklänning efter långklänning efter långklänning, dessa underbara klänningar som man väldigt sällan har på ”vanliga” bröllop. Synd, men samtidigt förstår jag fullt ut, hur många vill hyra eller köpa en långklänning som de troligen bara använder en gång, för om det är en skara i kompiskretsen som gifter sig kan man ju ändå inte ha klänningen en gång till…

Over and out for now my friends! Happy weekend 😉

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Love is in the air”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.