Lite bättre idag

Ja, mitt humör i alla fall, och visst, det regnar inte ute heller så det kan ha ett lite finger med i spelet. Sen blev inte saken sämre när jag insåg att ett par jeans kan inhandlas på fredag efter jobbet, en jacka och ett par skor till ska jag titta på…

Jackan är en såns om jag nu har som vinterjacka, däremot är den självklart inte lika fodrad! Tunnare som en sommarjacka men klarar av väder och vind bättre. Jag hoppas hitta den i just den blå färgen ni ser ovan för en vit eller beige vill jag inte ha, en röd har kollegan och svart, hallå, det räcker med svart nu va? Och på sommaren är det inte jätteroligt med svart men en nödlösning blir svart. Skorna ska jag prova, är de sköna så köper jag dem nog. Inget är alltså bestämt eftersom jag inte kan ha skor med sömmar på ett visst ställe nedanför lilltån för då växer mina korkade fötter… Och på helt fel ställe. Många får det nedanför stortån, jag får det på motsatta sidan!

Efter MIN shopping ska jag mysa runt och kika på barn och bebiskläder. Hoppas hinna kika förbi la familia Carneskog och lämna över lite presenter till lille Felix och storebror Fabian och ja Mia, det blir kläder, saker kan de få senare när jag vet att jag inte köper något som redan finns 😉 Och sen ska vi träffa lille Noel också i april när vi kommer ner och visst, har beställt en sak till honom men vill komma med något mer och barnkläder just är ju för söta!!! Och efter det blir det väl någon cider på Hamlet med Per och en kollega som tar lite afterwork… Och runt 19 eller strax innan ska vi nog befinna oss på Afrodite och äta meze med Satu och Jonas igen!!! YUMMIE!!! GUD SÅ GOTT!!!

Nej, nu ska hockeyn få all min resterande uppmärksamhet resten av kvällen, Greys får vänta till på söndag!

Kramizar

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Lite bättre idag”

  1. Åhh är kommer ni, till påsk eller till din mammas födelsedag? Hoppas vi hinner ses, det var ju ett tag sedan sist 😉
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *