Kärlek hela helgen!

Hej på er igen!

Då har även denna helgen passerat, och det alldeles för fort!

I fredags när jag slutade var det bara att inse fakta, parkeringsbot, ja tack! Fasen säger jag bara… Hade glömt att lägga upp parkeringskortet så det var bara att betala idag när vi kom hem. Hämtade upp Per vid stationen i Norrköping… Det var först meningen att vi skulle mötas på Max för att äta men tåget var försenat pga broöppning i Norsholm och då kunde jag likaväl hämta honom istället för att vänta ytterligare 5 minuter där borta för att Per skulle gå dit. Rörigare personal och ställe har jag nog inte mött på länge… Herregud! Hade verkligen ingen aning om att de gör varje hamburgare efter att man beställer! Sen att de inte kunde räkna heller var spännande, men men, inte mer med det, för hamburgarna var hur goda som helst! Vi satte oss i bilen strax innan halv sex och gav oss iväg mot Stockholm och Norrtälje… Vi kom till strax efter Södertälje innan det tog tvärnit! Olycka i vägarbetsområde gjorde att vi satt mer eller mindre still i 55 minuter! Rullade jättelite och långsamt så gissa vem som hade ont i vänsterbenet! Men, vi kom upp till Norrtälje trots detta tidigare än vad vi hade gjort om jag först åkt till Linköping för att hämta bilen! Den ni!

Vi vaknade strax innan 9 på lördagsmorgonen och jag såg verkligen fram emot vad dagen hade att erbjuda! Vid 11- tiden bar det av mot Stockholm och världens vackraste brudpar! Ja, jo, nej, inte för att vi var bjudna på bröllopet men det var mysigt ändå! Fick äntligen se dem i verkligheten och ja, de var lika lyckliga och vackra som de var i tv! Det var helt klart värt väntan på 4 timmar på ett och samma ställe precis innanför kravallstaketet vid Djurgårdsbron!!! Ångrar det inte en enda sekund! Jag har redan varnat Per att i framtiden vill jag bli hans fru, till varje pris!!! Men på något sätt bleknar man lite… Hennes klänning kommer man ju aldrig få, är inte beredd att betala det priset, men något liknande kan man/har jag hittat så det löser man nog… Men hallå, hår, slöja, smycken, fest? Men, huvudsaken är ju att man som brud känner sig som en prinsessa på sin dag och att man får sin prins!!! Ååååååå säger jag bara, LYCKA! KÄRLEK! Per skämtade, tror jag, om att han vill inte gifta sig om han inte får en likadan parad som kronprinsessan Victoria och numera Prins Daniel fick… Där flög mitt bröllop iväg kände jag men häst och vagn från kyrkan ska nog gå att lösa!

Vi kom hem efter bussresan igen och skaffade mat på vägen. Sen satt vi klistrade framför tv:n och njöt, JAG GRÄT, vid alla tal och framför allt prins Daniels UNDERBARA tal till sin fru, kronprinsessan Victoria. Vilken skicklig talare han är, utan stödpapper och blandade svenska och engelska och han klarade det! Har inte tvekat en sekund men nu kanske många av de övriga i Sverige fattar att han förtjänar sin prinsessa! Och hon valde honom av en anledning! Vi gav upp efter att vi fått se tårtan, valsen såg jag idag på nätet.

Jag önskar dem all lycka och välgång i framtiden ihop och kommer utan tvekan att försöka se dem igen när det finns möjlighet!

Idag hälsade vi på hemma hos Pers farmor och farfar, 91 år båda två och ja, där fortsatte vi med kärleken, de har varit gifta om jag inte minns helt fel, drygt 70 år! Det ni!!! Fyra barn, många barnbarn och fler barnbarnsbarn…

Nu är vi i alla fall hemma och ska ägna oss åt kärlek till varandra… Vad säger ni om Hawaii 2012? Planera och hoppas kan man göra eller hur?

Ta hand om varandra och älskar varandra villkorslöst!!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Kärlek hela helgen!”

  1. Jag susade förbi i den andra körbanan i Södertälje i fredags, vilken lång kööö. Usch.
    Jag satt fastklistrad i går och kollade på bröllopet, underbart! Vi ses på fredag!
    Kraam

  2. Ja, det var en hiskeligt lång kö! Ambulans och polis hade aningen problem att komma fram, men vi lyckades klistra oss emot betongsuggorna på vår sida och de andra så långt åt andra hållet som möjligt… Och ja, det gör vi Mia!!! Hoppas på bra väder också! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.