Jag vill verkligen inte…

Jag vill inte, jag vill verkligen inte gå och jobba imorgon… Jag är allt annat än utvilad efter denna, visserligen underbara, uppbokade semester. Jag har haft jätteroligt men inte haft tillfälle att njuta av lugnet, solen, värmen osv som jag hade önskat. Har förstått att folk som jobbat under hela tiden är brunare än mig… Kul? Inte det minsta! Men, jag har ett försvar tack och lov! Det har varit en stranddag och det var i Ystad… Och de dagar vi inte har haft något planerat har vi inte vetat var vi ska ta vägen, vi känner inte till några badstränder i närheten utöver Berg (där det är fullt kl 8 på morgonen) och då blir det inte att man får en solbränna eftersom man snabbt inser att kan vi inte vara vid vatten ute för svalka får man sitta inne med fläktarna i nyllet och ösa i sig vatten istället.

Men, jag hoppas att jag ska kunna få en vecka i höst istället och bara vara, kanske kan övertala Per att ta en vecka samtidigt… Jag är långt ifrån redo och hade jag inte passerat 30 hade jag lätt kunnat sätta mig och grina nu… Förstår ni hur lite jag vill tillbaka redan nu? Jag tror en vecka till hade räckt… Men, det kan ha lite med att göra också att jag saknar en del av mina kollegor, kollegor som INTE är tillbaka samtidigt som mig utan snarare precis började sina semestrar…

Jaha.. Näpp… Dags att göra sallad inför morgondagen och hoppas något roligt händer snart så man får något att se fram emot. Btw… Om någon undrar, vi har INTE planerat någon ny Borås- resa men hojta om ni vill träffas någon helg så kanske vi kan försöka få till något.

Njuter vid Kalmar slott

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Jag vill verkligen inte…”

  1. Jag förstår dig, ni har mycket o göra nu med va? Men jag kan trösta dig med att det är INTE kul o ha semster nu när vädret bara försvann. Känns som ett hån efter alla de veckor som varit……:-(
    Ses efter jobbet idag:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.