Jag kände det på mig ;)

Att jag hade glömt att något saknades i paketet från H&M!!! Idag fick jag ett till SMS och man blir ju så glad när man glömt av saker för då blir det som presenter ju! eller ja, fakturan dimper väl ner snart men ändå!!!!

Idag anlände alltså pyjamasen!!! Så underbar kvalité att man blir sjuker och nu, förlåt, längtar jag nästa till att det ska bli lite ruggigt i helgen så man får krypa ner i sängen med pyjamasen på!

Pyjamas från H&M

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Jag kände det på mig ;)”

  1. Hi hi hi den ser härlig ut! Höst, regn och rusk är faktiskt härligt, när man får krypa ner i soffan med tända ljus. MEN….. MEN inte nu! Inte än! Jag vill ha semester först, sen får det gärna bli höst, då ska jag också ha pyjamas på mig 🙂

  2. Jag hoppas verkligen att solen kommer tillbaka för er skull, och min 😉 Pyjamas kan man ha hela långa vintern men sommaren är så kort!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *