Imponerad

Jag får oftast höra här hemma "äh, lipar du nu igen?" Och ja, jag gör ofta det! Jag gör det väldigt ofta av glädje för andra. Extreme home makeover tycker jag är jättemysigt, jag ser hur glada familjerna blir som får hjälp. Men just nu är det sport jag gråter av, även här oftast glädje och igår kväll, och idag eftersom reprisen visas just nu, är inget undantag. Att se Per Elofsson gråta av den glädje han känner, att se både Hellner och Olsson gå i mål efter den prestation de precis genomfört… Ja, jag blir tårögd! Tårarna bara flödar och jag skäms inte! Jag har aldrig varit på den nivån, inte ens i närheten, men jag vet hur mycket tid jag fick lägga ner för att få spela basketen i den nivå som jag ville, vad har då alla som är in OS inte fått lägga ner?!?! Helt underbart, så bra jobbat av alla killar och tjejer! Sen gråter jag av sorg, jag lider  något fruktansvärt med Helena Jonsson, hela säsongen har gått superbra och så kommer hon till OS och inget stämmer. Just nu håller jag bara tummarna att hon orkar genomföra resterande delen av tävlingarna och se det som en erfarenhet och att hon ger sig tusan på att komma tillbaka till nästa OS istället. Anjas prestation kanske talar för sig själv, hon tar ett brons dagen efter en flygtur på 60 meter i över 100km/h… Jag skulle också kunna ta "lite" ont i vänster vad och lår och höger rumpa för att dagen efter vinna ett brons! Men jag står för min åsikt som jag tidigare i veckan yttrade, arrangörerna har långt ifrån lyckats! I mina ögon ska det inte ens finnas funderingar på om något är farligt att utföra. Alla vet att störtlopp och Super G är snabba sporter, men OM olyckan är framme ska den inte förvärras av ett gupp precis innan mål och det kanske inte ska vara möjligt att flyga 60 m i den hastigheten och framför allt ska det väl ändå inte vara möjligt att åka rodel och dödas av en pelare precis intill banan? Eller vad säger ni om att TRÄNINGSÅKA en bana för att lite senare åka längdskidor och åka ner i ett dike och bryta flertalet revben?

Jaja, där hade ni mina åsikter och vad som händer när det går bra för människor… Jag myser och ryser!!!

Igår var vi på fest och resan gick bra, det var oerhört bra plogat ute på landet jämfört med hur det var i stan och vi kom hem vid 03.15 och brrrr vad kallt det var ute! Idag tar vi det bara lugnt och sätta upp larmet, eller ja, Per sätter upp det och är jätteduktig!!!

Ha en bra söndag!

Hellners OS- guld 2010-02-20, Foto: ANDREAS BARDELL

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *