I did it!!!

Vill börja med att tacka Satu och Jonas för en mysig kväll igår med mycket mat, meze, och många skratt och det var skönt att ses igen, har saknat er!!!!

Jag är så stolt över mig själv!!! Jag orkade, jag gjorde det och jag är stolt! Bodycombaten idag var helt underbar! Fd. kollegan Lina var med och hennes sambo var instruktör och snacka om att jag inte gjorde som jag förvarnade henne om! Jag skulle ta det lugnt och känna efter men det glömde jag ju så snart musiken hördes ur högtalarna. Jag är fortfarande helt död men jag är så glad, är så stolt att jag tog ut mig totalt och jag kommer förhoppningsvis köra samma pass både på tisdag och torsdag också… Snacka om att gilla det!!!

Efter att ha ätit lite, konstaterat att det inte blev någon innebandymatch för Per och sett en film begav vi oss mot Ikano- huset och Intersport på jakt efter en vårjacka till mig, eller nja, en mellanjacka kanske man ska kalla det. En tunnare jacka men som ändå klarar av regn som våren troligen kommer erbjuda oss. Skulle ju ha en Didrikson- jacka men hittade inte den jag ville ha och kikade då på andra och det blev en 8848 istället, cerise!! Jättefin, tyvärr återger min iPhone inte färgen riktigt bra, men förhoppningsvis sliter Per med sig kameran ut på en promenad i framtiden så det blir ett nytt kort på den men detta är en förtitt i alla fall:

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och imorgon blir det nog en liten promenad… Får se vad dagen mer har att erbjuda… har ett skoskav där vattenblåsan gick sönder på träningen och skinnet satt kvar i strumpan så det får bli ett riktigt omplåstrande om det ska funka.

Ta hand om er och hoppas ni har haft en bra lördag än så länge, och glöm inte att ställa fram klockan i natt!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “I did it!!!”

  1. AHh va härligt med färg till våren! SKönt att det var roligt med passet! HA en underbar söndag!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *