Helv****** j****la skit vad duktig jag är men…

Det är AAAANNNNIIIIINNNNGGEEENN frustrerande att ha stickat klart hela koftdelarna och inte veta hur jag syr ihop eller stickar mudden runt!!! *AAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH* Trodde jag kunde sticka mudden separat och då hade jag kanske kunnat ha klart allt tills att vi skulle ner till Borås i april, men nej, nu får koftan ligga i påsen ytterligare en och en halv månad innan jag kan få hjälp av mamsen… Eller ja, pappa kanske får visa mig hur man sätter ihop den eftersom det brukar vara hans jobb när mamma stickar och mudden får mamma visa mig. Men shit vad irriterande!  Det är NÄSTAN så jag i helgen kan gå och köpa garn för att sticka OS- mössan, dock i natur, ljusrosa och beige, vill inte riktigt gå runt i sverigemössa och dessutom är just de färgerna slut. Är ni förvånade? Det är inte jag 😉

Det blev bil till jobbet idag precis som jag skrev igår. Vägarna var jättebra och det var inga problem men nu snöar det mer och vi får se imorgon hur jag ska ta mig dit, skam den som ger sig säger jag. Hoppas alla osäkra däremot INTE tar sig ut på vägarna. Men, det är bara att andas och se fram emot träningen på löpbandet.

Lite mysigt är att Per kom hem redan strax innan kl 20, jag var inställd på ca 21 så även om han jobbar sent så får vi se varandra innan jag myser i sängen med kudden!

jaja, nepp… Får se om jag lyckas hålla mig vaken tills att Kalla och Haag kör sprintstaffetsfinal (vilket långt ord!) för det vore verkligen underbart om de kunde få medalj även där. Killarna gick det inte lika bra för men lider med Hellner som gjorde toppensträckor och lider med Teodor ”någonting-i-efternamn” som ramlade och sen var helt slut och orkade inte trots att Hellner jagade ikapp allt som Teodor tappade. Men men, det kommer fler OS.

Nattis på er!

Solnedgång som beskådades från Norsholmsbron över Göta kanal

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.